Dalco N.V.
Technical Trading Group
BedrijfDalco Technical Trading BelgiumDalco Technical Trading AziaContact
Kwaliteit
Service
Producten
Service
Wij staan  garant dat er zonder service geen zaken kunnen worden gedaan.  Service is een veel omvatend woord.  Bij ons staat service voor de volgende zaken:
In de eerste plaats "vriendelijkheid en menselijkheid".  Een aangename samenwerking tussen leverancier en klant is altijd bevorderlijk voor een langdurige zakenrelatie.
En als tweede belangrijk punt stellen wij "bespreekbaarheid".  Waarmee wij bedoelen dat alles bespreekbaar moet zijn, zowel kwaliteit, hoeveelheid, prijzen als leveringswijze, leveringstermijnen, depannages, ... .
 
 


Door de steeds groeiende vraag naar correcte service, bieden wij ook de mogelijkheid aan, om klanten aan te leveren via kanbansystemen op maat.
Kanban is japans en betekent kaart of signaal.  Kanban staat voor een productiemethode waarbij er wordt aangevuld op het moment dat de voorraad gedaald is.  Het medium waarvan men zich bedient, is de Kanban-kaart die een bepaalde hoeveelheid van het benodigde item symboliseert.  Op de kaart kunnen alle gegevens die gewenst zijn aangebracht worden, voorbeeld barcode, productomschrijving, .... . 

 
 

 
 
 

Deze systemen worden op maat van de klant gemaakt.  Kanban is een systeem dat onderhoud behoeft, met de nodige feed-back van alle niveau's binnen een bedrijf wordt geëvalueerd en bijgestuurd, dit om een vlotte en aangename samenwerking teweeg te brengen.   Kanban is dan ook de basis voor het terugdringen van voorraden, het verkorten van doorlooptijd en het systeem zorgt voor een flexibele besturing van productie.

Daarnaast staan wij open voor allerlei manieren van just in time delivery.

 

BedrijfDalco Technical Trading BelgiumDalco Technical Trading AziaContact